Hoppa till sidans innehåll

Brons till 06:orna i Lilla VM

12 NOV 2019 10:44
Kvalseger på lördagen och sedan dramatik på söndagen
  • Skapad: 12 NOV 2019 10:44

Under helgen spelades Lilla VM för 06:orna (P13) och Hagfors IBS fanns förstås med. Lördagen innebär kval och sedan var det slutspel på söndagen i nya Munkfors Arena.

Hibs kvalade i Kil, även det i en ny hall (ECG Arena). Där mötte man BKI Sunnanå, Skattkärrs IK och Karlstad IBF 2. Hibs vann samtliga matcher och vann därmed även gruppen och kvalficierade sig till slutspelet i Munkfors.

Fyra lag fanns med i slutspelet och således var det semifinaler som dagen inleddes med. Hibs ställdes mot Skoghalls IBK Utveckling och det blev en dramatiskt match. Skoghall ledde med 2-1 i slutet av matchen när Wiggo Westlund kvitterade till 2-2. Matchen gick till förlängning, men den blev mållös och matchen fick avgöras på straffar. Där drog Skoghall det längsta strået och vann med 3-2.

I bronsmatchen mot Hibs Karlskoga och efter en period låg man under med 0-2. Men i andra perioden vände Hibs på matchen och vann matchen med 3-2.

Därmed fick killarna med sig en bronsmedalj hem till Hagfors. Bra jobbat alla spelare och ledare under helgen och grattis till medaljen! 

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info