Hoppa till sidans innehåll

Första säsongen utan Johan Åkerlund

10 SEP 2018 11:11
Tidigare A-lagsledaren lämnade oss hastigt i våras
  • Skapad: 10 SEP 2018 11:11

Under förra säsongen drabbades Hagfors IBS av flera bortfall bland spelare och ledare som varit aktiva i klubben. En av dom som lämnade oss var Johan Åkerlund hastigt i våras efter att de sista seriematcherna var spelade.

Johan var under flera säsonger sjukvårdare olika lag i Hagfors IBS. Han började i JAS-lag säsongen 2012/13 och blev inför den kommande rekryterad till samma position i A-laget. Under den säsongen och den efterföljande hade han båda uppdragen, medan han inför säsongen 2015/16 valde att fokuserade helt och hållet på A-laget.

Den säsongen kom också att han bli hans sista som ledare i Hibs. Under de två sista säsongerna med A-laget var han med om de båda allsvenska kvalen samt under tiden i JAS-laget var han med när laget tog sig till två åttondelsfinaler och en kvartsfinal i junior-SM. Johan var klubbens förste sjukvårdare med en riktig sjukvårdsutbildning bakom sig och var en viktig i de ledarstaber som han ingick i under hans fyra säsonger i klubben.

Under de senaste säsongerna har Johan varit en trogen åskådare i Uddeholm Arena och missade sällan en match som någon av sönerna Jon eller Emil spelade.

Johan har funnits i våra tankar sedan han gick bort och han kommer vara saknad på läktaren i Uddeholm Arena under säsongen som kommer. Men vi vet att han kommer vara på plats på sitt sätt och inte missa någon match med Jon eller Emil spelar.

Alltid saknad, aldrig glömt.

Vila i frid Johan.

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

vf


stotta-logo-rotated

guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info