Hoppa till sidans innehåll

Hibs och HIF startar nytt lotteri

23 JUL 2015 09:00
StöttaLotteriet kan ge dig riktigt fina vinster!
  • Skapad: 23 JUL 2015 09:00

Hagfors IBS och Hagfors IF i samarbete med Stötta Lotteriet erbjuder nu ett helt nytt lotteri. Lotteriet är helt internetbaserat och man har chans att vinna riktigt fina priser.

 

logo-hagfors2_W9OfAwfstotta-logo-rotated


Lotteriet är ett prenumerationslotteri som kostar 75 kr per månad att vara med i. Varje månad kommer det dras en vinnare som får 40% av värdet för alla sålda lotter för den aktuella månaden. Man får den summan i form av värdecheckar som kan användas på ICA Supermarket i Hagfors, eurotravelsports.se eller greatdays.se.

40% av lotteriets intäkter kommer att tillfalla föreningarna. Varje lottköpare får själv bestämma om man vill stötta Hagfors IBS eller Hagfors IF. Man kan också stötta båda föreningarna, då får varje förening 20% var.

Första dragningen kommer ske i slutet av september och för att vara med i den dragningen ska man senast ha registrerat sig och betalt den 31:a augusti. Genom sin registrering så har man påbörjat sin prenumeration och då kommer 75 kr att dras från ens kontokort eller bankkonto (beroende på vad man väljer för betalsätt) i början av varje månad och då gäller upplägget som nämndes ovan. För att vara med i dragningen i september så ska man alltså ha registrerat sig senast 31 augusti. Vill man  avsluta sin prenumeration så kan man göra det utan uppsägningstid.

Man behöver inte vara med från början (alltså vara registrerad för den första dragningen), utan man kan ”hoppa på” när som helst och kommer då vara med i dragningen den nästföljande månad.  T.ex vill du vara med i lotteriet i oktober så registrerar du dig senast 30 september. 

Hur mycket är det då man kan vinna? Det beror förstås helt på hur många som är med. Men om vi säger att 100 personer finns med i lotteriet så kommer en vinnare per månad få 3000 kr i värdecheckar.

Man kan välja att registrera sig direkt på länken nedan och man får då välja betalmetod som antingen är kontokort eller autogiro.

Hagfors IBS, Hagfors IF och StöttaLotteriet kommer finns på plats i Nya Arenan den 1/8 i samband med Hagfors IBS 25 års-jubileum för att både svara på frågor om lotteriet och hjälpa till med registrering.

Ni kommer även att kunna registrera er i samband med övriga arrangemang som föreningarna har under augusti och september.

 


Klicka på länken för att registrera dig:
Skribent: Johan Carlsson
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info