PN SPORT OPEN

Den 22-23:e april kommer Hagfors IBS att arrangera "PN Sport Open" i Nya Arenan och i Älvstrandshallen. PN Sport Open vänder sig till företag, kompisgäng eller andra konstellationer som vill vara med. Vi är övertygade om att detta kommer bli en mycket rolig helg som kommer bjuda på snygga mål, sanslösa räddningar och en hel del snygga dragningar.

pnsportOPEN

Vi siktar på att få ihop tio lag som sedan delas upp i två grupper. Alla lag som deltar är garanterade att spela minst fyra matcher (två på fredagkväll och två på lördag). Av de tio lagen så går åtta lag till slutspel (de fyra bästa i respektive grupp). Slutspelet avgörs i kvartsfinaler, semifinaler och sedan final. Så maximalt spelar man alltså sju matcher.

Givetvis är PN Sport Open öppen för både damer och herrar, hela cupen avgörs i en gemensam klass.

PN Sport Open börjar kl 18:00 på fredag och finalen spelas 18:45 på lördagen (OBS! Inget spel under natten). Spelschemat läggs på det sättet att Grupp A spelar i Nya Arenan på fredagen och i Älvstrandshallen på lördagen medan Grupp B har tvärtom. Hela slutspelet spelas i Nya Arenan. Givetvis får vinnarna, och tvåorna, pokaler och priser.

Speltiden i varje match är 2x15 minuter rullande tid. Matcherna kommer dömas av domare som vanligtvis dömer distriktsserier inom Värmlands IBF.

Hur gör man för att anmäla sig? Man skickar då ett mail till This is a mailto link där man skriver vad laget ska heta (företagsnamnet eller namnet på kompisgänget) och vem som är kontaktperson (till kontaktpersonen behövs det mobilnummet och mailadress). Viktigt att tänka på är att max 3 stycken licensierade spelare per lag får delta i cupen.

Vad kostar det att delta? 2500 kr är anmälningsavgiften. Hagfors IBS står för hela arrangemanget med domarkostander, kiosk, hallhyra, seketariat, städning och så vidare. Det enda ni behöver göra att fokusera på innebandyn och ha riktigt roligt på och utanför innebandyplanen.

Har ni frågor ska ni kontakta Johan Carlsson på This is a mailto link eller 070-3762844.

När? 22-23:e april
Var? Nya Arenan och Älvstrandshallen i Hagfors
Hur? Anmäl företaget eller kompisgänget till This is a mailto link
Kostnad? 2500 kr/lag
Antal matcher? Minst fyra matcher per lag
Speltid? 2x15 min rullande tid, sista minuten i period 2 är effektiv
Licensierade spelare? Maximalt 3 spelare per lag.
Antal spelare på planen? 5 + målvakt per lag
Planens storlek? Fullstor plan (i Älvstrandshallen innebär det att det är stor planyta som det kan bli)
Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:37 Skribent: Johan Carlsson