Hoppa till sidans innehåll

DM-guld!

28 SEP 2021 12:46
  • Skapad: 28 SEP 2021 12:46

Under helgen avgjordes det från förra säsongen uppskjutna DM:et för spelare födda 2005 och yngre. Förra säsongens DM fick ställas in p.g.a. pandemin och därför tog VIBF beslutat att genomföra det som en uppstartcup inför årets säsong.

Fem lag deltog och upplägget var att alla skulle möta under två dagar och vinnaren av tabellen blev distriktsmästare. Förutom Hibs/Edebäck deltog även Karlskoga, Karlstad Ungdom, Skoghall Utveckling och Skattkärr. Alla matcher spelades i Hammarö Arena.

Hibs/Edebäck inledde med att möta Karlstad Ungdom och vann den matchen med 5-2. Andra matchen på lördag var mot Karlskoga och där blev det en ny seger med 4-1.

Inför söndagens matcher var faktumet att om Hibs/Edebäck vann mot antingen Skattkärr eller Skoghall Utveckling så skulle man vinna gruppen. Matchen mot Skattkärr kom att bli jämn och spännande, men till slut var det Hibs/Edebäck som stod om segrare med siffrorna 2-1 och hade därmed säkrat DM-titeln!

Men innan man fick ta emot bucklan så vann man även mot Skoghall Utveckling 5-1. Fyra matcher, fyra vinster och en målskillnad på 17-5 totalt. Efter den sista matchen fick lagkapten Albin Jonasson ta emot segerbucklan.

Stort grattis alla spelare och ledare!

Ledare JAS

Niclas Andersson, huvudtränare

Johan Jonasson, assisterande tränare

Cesar Carlsson, materialförvaltare

Roy Carlsson, materialförvaltare 


Ledare HJ17 

Jan Westerlund, huvudtränare

Oliver Bjørk-Simonsen, assisterande tränare

Oskar Lundberg, assisterande tränare

Cesar Carlsson, materialförvaltare

Hagfors Innebandygymnasium:

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info