Junior-DM 4-5 september

04 SEP 2021 09:16
Fyra lag gör upp om titeln distriktsmästare
  • Skapad: 04 SEP 2021 09:16

Förra helgen inledde JAS-laget säsongen med att delta i JAS Elit Cup i Örebro. Det slutade med att man nådde åttondelsfinal där Linköping FBC tyvärr blev för svåra. Denna helgen inleddes den officiella tävlingssäongen för JAS-laget i och med man deltar på junior-DM. Junior-DM i år spelas i Hammarö Arena.

Fyra lag deltar och det är förutom Hibs/Edebäck även Karlstad IBF Ungdom, Skoghalls IBK Utveckling och Karlskoga IBF. De fyra lagen möts i ett gruppspel där alla möter alla en gång. Alla lag spelar två matcher lördag och en match söndag. När sedan gruppspelet är klart går ettan och tvåan i gruppen vidare till en final som spelas på söndageftermiddag.

Hibs/Edebäck inleder med att möta Karlstad IBF Ungdom kl 10:00 idag lördag och sedan väntar Karlskoga IBF kl 14:00 i eftermiddag. Således är det arrangerade Skoghalls IBK Utveckling som blir sista gruppspelsmatchen för Hibs/Edebäck imorgon söndag kl 10:00.

En eventuell final spelas kl 14:00 imorgon söndag.

Vad vi vet sänds inte matcherna på webben, men de går att följa på innebandy.se och i Svensk Innebandys app.

Hibs/Edebäcks trupp till DM:

Målvakter: Chris Hauger och William Jern

Utespelare: Oscar Haraldsson, Anton Kangasvieri, Daniel Pereira Arnesen, Noel Michelsson, Jesper Jansson, Max Jansson, Sebastian Henriksen, Calle Zackrisson, Daniel Svensson, Lukas Hillensjö, Axel Karlsson, Filip Gustafsson, William Nilsson, Oskar Björk Simonsen, Lukas Larsson, Albin Jonasson och Viktor Jonasson.

Ledare JAS

Johan Jonasson, assisterande tränare