Tre spelare lämnar A-truppen

11 APR 2021 18:05
Går vidare i sina innebandykarriärer
  • Skapad: 11 APR 2021 18:05

Likaväl som att sillyseason innebär kontraktsförlängningar och att nya spelare ansluter eller flyttas upp, så innebär det ofta även att spelare lämnar. Vi kan idag meddela att David Endl, Sebastian Werner-Koning och Jacob Karlsson alla meddelat att de inte kommer spela i Hibs kommande säsong.

David Endl återvände till Hibs inför årets säsong för att påbörja sin tredje sejour i klubben. Tidigare hade han spelat i Hibs säsongen 2010/11 och mellan 2014-2017. Jacob Karlsson anslöt till Hibs i januari 2018 och funnits med i A-truppen sedan dess. Sebastian Werner-Koning har Hibs som moderklubb och flyttades upp till A-truppen inför säsongen 2018/19.

- Så klart är det tråkigt att tappa tre duktiga innebandyspelare och tre personer som vi verkligen uppskattat att ha i klubben och som betytt mycket för oss. Vi vill verkligen tacka alla tre för deras insatser i klubben och önskar dom ett stort lycka till i framtiden, oavsett om det är innebandy eller livet i stort, säger sportgruppen i ett gemensamt uttalande.

David kommer spela i Filipstad IBK kommande säsong, medan Sebastian och Jacob ej gjort klart med nya klubbar inför nästa säsong.

Skribent: Johan Karlsson