Seriespelet pausat för A-laget

07 NOV 2020 09:54
  • Skapad: 07 NOV 2020 09:54

I onsdags meddelade Svenska Innebandyförbundet att seriespelet i vissa serier i allsvenskan dam, herrar division 1 och juniorallsvenskan pausas. Orsaken är de lokala restriktioner som införts i flera regioner.

För Hibs del innebär detta att seriespelet i division 1 herrar och juniorallsvenskan pausas. I division beror det på att åtta av tolv lag inte får spela matcher p.g.a. lokala restriktioner i Västra Götland. I juniorallsvenskan får inte lag från Västra Götaland och Örebro län spela, det innebär att sex av tio lag inte får spela matcher just nu.

Pausningen gäller tills vidare, men med tillägget att först i december kan seriespelet kommer att återupptas.

Beslutet från SIBF:

För A-lagets del återstår därmed endast en match i november, och det är kvartsfinalen i DM mot Munkfors IBK. Den matchen spelas på måndag 9 november kl 20:30.

För JAS blir det inga matcher, men för HJ17-laget fortsätter sereispelet, men tillägget att matcherna mot lag från Örebro län skjuts upp.

För alla ungdomslag fortsätter seriespelet, men precis som för HJ17 blir det inga matcher mot lag från Karlskoga och Degerfors.