Inför Stenungsund borta

26 SEP 2020 10:56
Äntligen seriepremiär
  • Uppdaterad: 26 SEP 2020 10:56

Efter en lång försäsong och fem spelade träningsmatcher är det så äntligen dags för seriepremiär för A-laget. Stenungsunds IBK står för motståndet och matchen spelas på bortaplan.

Hibs kommer till spel med ordinarie lag så när som Henrik Österås som är bortrest. Detta innebär att både Jesper Karlsson och Alexander Bergström är tillbaka efter sina skador. Dagens match blir formell debut för Marcus Öhlin i Hibs och formellt sett återkomsten för Filip Nilsson och David Endl.

Matchen blir också första matchen som lagkapten för Pontus Gustavsson. "PG" utsågs till lagkapten under veckan och tar därmed över bindel från Daniel Brokvist som varit lagkapten de senaste sju säsongerna.

Ifjol blev det en seger och en oavgjord match för Hibs mot Stenungsund. Förra säsnongen var också första gången som lagen möttes.

Stenungsund slutade ifjol i mitten av tabellen, men innan det har de varit i flera kval till Allsvenskan.

Steungund sänder dagens match via Svensk Innebandys app. Här kan du läsa allt om appen.

Matchen börjar kl 14:00.