Inför Skövde borta

07 DEC 2019 16:12
Möte med en gammal Hibs-spelare
  • Skapad: 07 DEC 2019 16:12

Efter två förluster på hemmaplan ger sig A-laget återigen ut på vägarna för att idag möta Skövde IBF på bortaplan. Matchen startar kl 17:00 idag.

I Hibs saknas två spelare i form av Håkon Bråten Groth och Albin Rååd. För bådas del är förhoppningen att deras frånvaro endast kommer bli denna matchen. I övrigt finns alla med. I Håkons frånvaro kliver Robin Jansson in från start. Daniel Bjord kommer också starta matchen, det istället för Johan Jonasson. I kassen byter Emil Sonesson av Liam Andersson.

Skövde IBF är nykomlingar i serien och har haft en tung höst med många förluster och några av även med stora minussiffror. Men det innebär också att de riktigt hungriga på att ta poäng och det kommer inte bli någon enkel match i Kavelbro Arena. I Skövde finns en f.d. Hibs-spelare i form av David Karlsson. David spelade i Hibs mellan 2010 och 2013, och säsongen 2012/13 fanns med i A-truppen som säkrade nytt kontrakt i division 1 i sista omgången av serien.

Förra säsongen spelade David i IBK Lidköping som då vann division 1 västra Götaland, men till årets säsong återvände han hem till moderklubben.

Matchen börjar som sagt 17:00 och följs bäst på innebandy.se eller i SIBF:s app.