Inför Skoghall borta

24 OKT 2019 17:50
Säsongens andra drabbning med ett värmländskt lag
  • Skapad: 24 OKT 2019 17:50

Ikväll spelar A-laget sitt andra derby för säsongen när man beger sig ner till Hammarö kommun för att möta Skoghalls IBK.

Hibs kommer som bekant närmast från en seger med 9-6 hemma mot Stenungsunds IBK. En match där Hibs gjorde en svag första period, men sedan spelade upp sig och vann.

Skoghall vann även de i lördags när man mötte jumbon Romelanda UF. Skoghall har annars inlett med idel segrar förutom en förlust mot Arvika IBF. Ser man lite djupare på statistiken så har Skoghall avslutat alla sina matcher starkt och är seriens bästa lag sett till tredjeperioderna.

Hibs kommer idag till med spel med samma trupp som senast. Det innebär att Daniel Brokvist saknas samt att Pontus Gustavsson gör sin andra match för säsongen efter comebacken mot Stenungsund. Borta sedan tidigare är som bekant Marcus Hedlund och Robin Axelsson.

I Skoghalls lag återfinns en hel del gamla bekantingar i form Elias Hallström, Sebastian Nyborg, Emil Johansson, Mattias Karlsson och Albin Englöw. Den sistnämnde uppges enligt uppgifter i media missa matchen pga en fingerskada.

Matchstart är kl 19:00 och ni kan följa matchen på innebandy.se eller via SIBF:s app.