Inför Sandared hemma

03 OKT 2020 13:30
Dags för hemmapremiär!
  • Skapad: 03 OKT 2020 13:30

Förra veckan vann A-laget seriepremiären borta mot Stenungsund med 8-4. I eftermiddag väntar hemmapremiären i Uddeholm Arena när Sandareds IBS kommer på besök.

Hibs kommer till spel med i stora drag samma lag som senast. Henrik Österås är tillbaka och tillgänglig för spel igen efter att ha missat premiären p.g.a. en fotskada. Dock är inte Daniel Bjord med i matchtruppen idag.

Matchen idag innebär att Marcus Öhlin gör sin första tävlingsmatch i Uddeholm Arena iförd den röda Hibs-tröjan.

Sandareds IBS är nykomlingar i serien efter att vunnit division 2 Västergötland i rätt överlägsen stil efter att ha tagit 62 av 66 möjliga poäng. Lagets stora offensiva profiler är Rasmus Nilsson, Rikard Stenbäcken och Jim Mosslund som tillsammans gjorde 134 poäng.

I sin seriepremiär föll Sandared med 5-6 mot IBK Alingsås. I den matchen gjorde bland annat Rasmus Nilsson två mål.

Alla 50 biljetter till matchen är sålda. Men ni som inte har möjlighet att se matchen på plats kan se den via vår sändning hos Solidsport: