Inför Romelanda hemma

18 JAN 2020 13:47
Tredje matchen på åtta dagar
  • Skapad: 18 JAN 2020 13:47

Idag avslutas en intensiv vecka med A-lagets tredje match på åtta dagar när tabelljumbon Romelanda UF kommer på besök till Uddeholm Arena.

Förra helgen blev det seger mot Kumla hemma i Hagfors och i torsdags blev det seger med 6-1 borta mot Nilsby. Två matcher mot toppkonkurrenter och sex poäng på kontot med andra ord. Idag väntar en annan typ av motstånd, i alla fall sett till tabellen, när jumbon Romelanda UF kommer upp till Hagfors.

Hibs ställer upp med samma lag som senast samt att Daniel Brokvist är tillbaka efter sjukdom och Sebastian Werner-Koning är tillbaka efter att ha missat de senaste matcherna p.g.a. resa. Håkon Bråten Groth saknas fortfarande p.g.a. skada.

Romelanda är nykomlingar i serien och ligger just nu sista med fyra poäng. Men det finns spelare att hålla lite extra koll på som Tobias Sanne och Almir Mehmedagic som båda ligger högt upp i poängligan. Romelanda har annars en intressant historik då man spelade i division 6 säsongen 2014/15 och sedan har man avancerat en division per säsong.

Matchstart är kl 14:00.

Kan ni inte vara på plats så kan ni se matchen här:

Skribent: Johan Karlsson