Hoppa till sidans innehåll

Inför Romelanda borta

13 OKT 2019 00:04
Första mötet mellan klubbarna någonsin
  • Uppdaterad: 13 OKT 2019 00:04

Efter förusten hemma mot Nilsby IK i tisdags är A-laget ute efter revansch när man beger sig till Kungälv för att möta nykomlingen Romelanda UF på söndagseftermiddagen.

För Hibs del blir det en del förändringar från de senaste matcherna. Senaste tillskottet Emil Sonesson ersätter Hassan Halaoui och utgör tillsammans med Liam Andersson målvaktsduon. Daniel Brokvist kommer inte vara med i matchen då han är upptagen med viktigare saker, han väntas nämligen i pappa för andra gången i dagarna. Ett frågetecken inför matchen är Erik Toivanen p.g.a. en skada.

Trion Robin Axelsson, Marcus Hedlund och Pontus Gustavsson saknas. De två förstnämnda är långtidsskadade medan "PG" väntas göra comeback mot Stenungsunds nästa helg.

Romelanda UF är som sagt nykomling i serien och har en gjort en "Åshöjden-resa" då man klev in i seriepyramiden för fem år sedan i division 6. Sedan har man avanerat en division per säsong. Hittills har inledningen på säsongen varit tuff för dom, det har blivit förluster i alla tre matcher för dom.

Matchen börjar kl 16:00 och kan följas i SIBF:s app eller på innebandy.se.

Ledare:
Niclas Andersson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Stefan Enström, sjukvårdare/massör
Leif Källberg, materialförvaltare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info