Hoppa till sidans innehåll

Inför Lerum hemma

01 DEC 2019 11:17
Serieledarna kommer på besök
  • Uppdaterad: 01 DEC 2019 11:17

Idag gästas A-laget av seriens bästa lag så här långt, FBC Lerum. Lerum har efter förlusten i premiären mot Skoghalls IBK vunnit åtta raka matcher och lever upp till det epitet som många satt på dom, seriefavoriter.

Hibs kommer från en bitter förlust senast mot hemma mot IBK Alingsås, en match där laget inte riktigt kommer upp i nivå under stora delar av matchen. Truppen idag är i princip indentisk som den mot Alingsås, enda skillnaden är att Robin Jansson återkommer efter att ha missat den matchen.
Dagens match är ett sätt lite ovan för oss och säkert även för Lerum, idag möts nämligen två rätt unga lag. Båda lagen är i princip alltid yngre än motståndarna, oavsett vilket annat lag man möter. Men idag ställs två unga lag mot varandra. Två lag som vi tror vill spela på liknande sätt, med en offensiv och rolig innebandy med aktiva försvarsspel, och det känns riktigt lovande sett till vad vi kan förvänta oss för typ av match.
Lerum har några spelare födda 2002 i sin trupp och de spelarna var i våras med om att vinna USM på Innebandyfesten. En av dom är Jacob Karlssons medspelare i U19-landslaget Oscar Johansson. Oscar är en riktigt duktig back som ni som besöker Uddeholm Arena ska ha ett extra öga på idag.
Dagens match är också den sista för året i Uddeholm Arena för A-laget och ja för hela 2010-talet. Tänk vad mycket som hänt under bara denna hösten för att inte tala om hela decenniet. Men det tar vi en annan gång.
Kan ni inte vara på plats så sänder vi matchen via SolidSport.

Ledare:
Niclas Andersson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Stefan Enström, sjukvårdare/massör
Leif Källberg, materialförvaltare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info