Hoppa till sidans innehåll

Inför Kungälv hemma

23 OKT 2020 23:26
Dags för fjärde seriematchen för säsongen
  • Skapad: 23 OKT 2020 23:26

Det har blivit dags för den andra hemmamatch under denna mycket speciella säsong. Även om vi inte tror på samma målkalas som det blev det mot Sandared så hoppas vi att vi har en underhållande match framför oss.

A-laget vänder hem till Uddeholm Arena efter en seger med bitter eftersmak senast mot Fristad på bortaplan. Bra spel och mer eller mindre kontroll i 40 minuter vändes till en riktigt dålig tredje period där Fristad vände matchen. Killarna visade dock moral och karaktär när de kom tillbaka och vann i sudden.

Offensivt har killarna visat att det svårt att stoppa med 8, 17 och 9 gjorda mål i matcherna hittills. Men det gäller att vi höjer oss i defensiven och det har också varit fokus under de två veckor som passerat sedan matchen i Fristad.

Till matchen idag saknas Rasmus Ericsson p.g.a. sjukdom och Robin Axelsson p.g.a. överkroppsskada.

Kungälv avslutade förra säsongen riktigt starkt där man bara förlorade två av de tio sista matcherna man spelade, och då var en förlust mot suveräna FBC Lerum. Inför årets säsong har de nämnts som en av kandidaterna till att ta en play off-plats. De har dock fått en tuff start på säsong med två förluster och en sudden-förlust hittills. Men tro inget annat än det är bra lag som Hibs ställs mot idag. Det räcker bara med att påminna att senast, och enda gången, Kungälv besökte Uddeholm Arena åkte de hem med tre poäng.

Förra säsongen stod trion Victor Olsson, Oscar Liberg och Tobias Nordfors för mycket av den offensiva produktion och det är förstås spelare Hibs måste se upp med idag. En annan spelare är också Linus Svahn som är ny i klubben, ifjol spelade han i Stenungsund och gjorde 33 poäng på 20 matcher.

Matchstart är 14:00. Alla biljetter är sålda men ni kan se matchen via länken nedan:

https://solidsport.com/hagfors-ibs/games/g/w9cj12dr

Ledare:
Niclas Andersson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Stefan Enström, sjukvårdare/massör
Leif Källberg, materialförvaltare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info