Inför Kungälv borta

17 NOV 2019 00:43
Omstart av serien efter landslagsuppehållet
  • Skapad: 17 NOV 2019 00:43

Efter förra veckans uppehåll i seriespelet på grund av landslagshelgen så börjar A-lag seriespelet igen med att ta åka ner till västkusten och möta en av seriens nykomlingar, IBK Kungälv.

Hibs hade en bra avslutning inför uppehållet med två vinster mot värmländsk motstånd i form av Skoghall och Arvika, och innan det även vinster mot Romelanda och Stenungsunds.

I vinstmatchen mot Arvika saknades Emil Sonesson på grund av skada, men han är tillbaka i truppen till dagens match. Saknas gör dock Albin Rååd som inte är tillgänglig för spel denna helgen. Borta sedan tidigare är duon Robin Axelsson oc Marcus Hedlund.

Kungälv är som sagt nykomlingar i serien ch vann ifjol Västsvenskas (Göteborg, Bohuslän och Dalsland) division 2. Man har inlett med tre vinster (varav en i sudden) och fyra förluster på de sju spelade omgångarna.

Ser man lite mer noga på resultaten så vunnit mot Romelanda, Floda och Alingsås och sedan haft uddamålsförluster mot Kumla, Stenungsund och Skövde samt en förlust med 6-3 senast mot Lerum. Poängmässigt hittills har Victor Olsson gjort mest poäng i laget med sin 16, och blir en spelare som Hibs behöver ha koll på idag.

Matchen börjar kl 16:00 och kan följas på innebandy.se