Hoppa till sidans innehåll

Inför Grums borta (DM)

12 DEC 2019 18:42
Tre juniorer från chansen
  • Skapad: 12 DEC 2019 18:42

Ikväll är det dags för årets första DM-match för A-laget när man beger sig till Grums Sporthall för möte med division 2-laget Grums IBK. Matchen innebär kvartsfinal i DM.

Hibs har en del ändringar från den senaste matchtruppen mot Skövde IBF. Alexander Bergström och Daniel Brokvist saknas båda p.g.a. jobb, Daniel Bjord och Håkon Bråten Groth saknas p.g.a. skadekänningar (Håkon missade även matchen mot Skövde). Utöver det finns inte Mikael Danielsson och Johan Jonasson, då de spelat väldigt mycket under hösten med både JAS och division 1.

Men i deras ställe får tre andra juniorer chansen i form av Henrik Österås, Dennis Larsen och Emanuel Leinonen. Henrik och Dennis har en respktive två A-lagsmatcher på CV:t sedan förra säsongen, men för Emanuel blir det debut i A-laget ikväll. Han blir den 216:e spelaren att spela en match i A-laget.

Dessutom, och kanske det allra viktigaste, Robin Axelsson gör comeback ikväll. Han har hittills missat alla seriematcher p.g.a. skada, men har nu kunnat tränat för fullt och gör säsongens första match ikväll.

Matchstart kl 19:45, ni kan följa den på innebandy.se

Ledare:
Niclas Andersson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Stefan Enström, sjukvårdare/massör
Leif Källberg, materialförvaltare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info