Inför Floda borta

20 DEC 2019 23:10
Dags för decenniets sista match för A-laget
  • Skapad: 20 DEC 2019 23:10

Efter en veckas uppehåll så väntar en seriematch för A-laget. Det är Floda IBK på bortaplan som står på schemat när seriespelet vänder.

Om man jämnför matchtruppen som spelade DM-matchen förra veckan så sker det en del ändringar. Mikael Danielsson, Johan Jonasson, Daniel Bjord, Alexander Bergström och Daniel Brokvist är alla tillbaka, medan Henrik Österås, Dennis Larsen och Emanuel Leinonen inte finns med i truppen. Saknas gör också skadade Håkon Bråten Groth.

För Robin Axelsson blir det första seriematchen sedan premiären mot just Floda. Då blev han skadad på uppvärmningen och var borta fram till DM-matchen förra veckan mot Grums.

Floda mötte Hibs som sagt i premiären hemma i Uddeholm Arena och vann med 11-5. Efter det har Floda haft svårt att ta poäng i sina matcher och står på sju poäng med elva matcher. Men i många av förlustmatcher har man gjort bra insatser och varit att fler poäng än de som man fått med sig. Poängmässigt är Chriztopher Fåhraeus med sina 20 poäng.

Matchstart är kl 14:00 och ni följer matchen via innebandy.se eller via SIBF:s app.