Inför Alingsås borta

29 FEB 2020 11:55
Se matchen via Solidsport
  • Skapad: 29 FEB 2020 11:55

Efter förlusten hemma mot IBK Kungälv förra helgen beger sig nu A-laget ner till Västergötland för match mot IBK Alingsås idag. Matchen börjar kl 14:00 och ni kan se den via Alingsås sändning på Solidsport (länk längst ner).

Hibs åker idag ner till Alingsås med en 17 man stark trupp. I truppen saknas fortfarande skadade Jesper Karlsson och Håkon Bråten Groth, för den senare är förmodligen säsongen över tyvärr. Dessutom saknas även Lucas Söderström idag på grund av en överkroppsskada.

Temat för dagen kommer vara revansch, både för senaste matchen mot Kungälv men också för hemmamatchen mot Alingsås i höstas som spelare och ledare ser som den match i höstas när man upp i sämst nivå.

Alingsås har haft en stabil säsong i serien. Man har visserligen inte varit med i kampen om kvalplatserna, men har tillsammans med Stengungsund varit seriens mittenlag som inte behövt oroa sig så mycket över bottenstriden.

I sin senaste match så blev det förlust för Alingsås mot Lerum, men man stod upp bra och förlorade med endast 10-8 mot seriens bästa lag. Tre spelare att se upp med idag är Joakim Andreasson,  Mattias Ögren och Johan Ekenberg som alla gjort över 30 poäng.

Matchstart är klockan 14:00. Ni kan se matchen via länken nedan: