Hoppa till sidans innehåll

Dags för första träningsmatchen

09 AUG 2019 17:26
Debut för Jacob Nilsson
  • Skapad: 09 AUG 2019 17:26

Ikväll drar säsongen 2019/20 igång på riktigt för A-truppen när man möter allsvenska Karlstad IBF på bortaplan i säsongens första träningsmatch. 19:45 ikväll drar matchen igång i Colorama Arena.

I Hibs finns 18-årige forwarden Jacob Nilsson med i en A-lagsmatch för första gången. Jacob tillhör JAS-truppen och delade ifjol sin speltid mellan spel i JAS och i division 3 med Edebäck IBF. 


Jacob Nilsson. Foto: Lars-Pether Sjöö

I övrigt saknas några spelare. Bland annat är inte Marcus Hedlund riktigt återställd från sin knäskada, men rehaben går enligt planen och vi hoppas att han kan vara med i någon av de kommande träningsmatcherna.

Karlstad IBF har numera fem spelare med Hibs-koppling. Oskar Thorén och Daniel Ed har under sommaren frått sällskap av Marcus Pontusson, Filip Nilsson och Victor Sjöstedt. Så med ord finns det en hel del kopplingar mellan lagen. I Hibs så har både Jesper och Jacob Karlsson ett förlutet i Karlstad IBF.

Karlstad IBF har gjort en riktigt bra silly season och har för förutom trion ovan även fått tillbaka världsspelarna Anton Vestlund och Adam Colling samt SSL-meriterade backarna Johan Uhlin och Tor Bornedal-Samils tillkommit. Så med andra ord står Hibs inför en tuff utmaning ikväll.

19:45 drar matchen igång i Colorama Arena. Hoppas vi ses där!

Ledare:
Niclas Andersson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Stefan Enström, sjukvårdare/massör
Leif Källberg, materialförvaltare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

 


guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info