Bortamatch mot Karlstad IBF

23 AUG 2020 09:57
Säsongens andra träningsmatch
  • Skapad: 23 AUG 2020 09:57

Efter segern med 10-3 mot KAIS Mora IF i söndags väntar nu årets andra träningsmatch för A-laget när man beger sig ner till Karlstad för match mot stadens allsvenska lag.

I Hibs är både Jacob Karlsson och Håkon Bråten Groth tillbaka i spel efter att ha missat förra matchen. Saknas gör dock fortfarande Lucas Söderström, Alexander Bergström samt även Henrik Österås som stukade foten mot KAIS Mora. Marcus Hedlund är borta sedan tidigare och kommer vara tillbaka i spel senare i höst.

Karlstad IBF spelar som bekant i Allsvenskan och slutade på en andraplats i den serien ifjol. Till årets säsong har man visserligen tappat stjärnan Anton Vestlund, men kvar finns många riktigt duktiga spelare med bröderna Adam och Tom Collings i spetsen, den förstnämnde satte ifjol nytt poängrekord i Allsvenskan och till gruppen som utgår Sveriges bästa forwards. Med i laget finns även ex-hibsarna Marcus Pontusson och Victor Sjöstedt.

Matchen börjar 17:30 och kan ses vi länken nedan: