Hoppa till sidans innehåll

Fyra Hibsare aktuella för U19

10 JUN 2015 12:41
Uttagna till bruttotruppen
  • Skapad: 10 JUN 2015 12:41

I september arrangerar U19-landslaget sitt årliga breddläger för de bästa 18-åringarna i landet. I år är det spelare födda 1997 som är aktuella. Man kommer kalla 30 utespelare och fyra målvakter till lägret. Som förberedelse för det så har man tagit ut en större bruttotrupp till lägret. 

 

I denna denna bruttotrupp finns fyra spelare med från Hibs i form av Erik Toivanen, Viktor Ling, Edvin Fridman och Isak Wessman. För dom, och de andra i bruttotruppen, så har man sommaren på sig att visa att man har en fysiska kapaciteten och statusen för att komma med i 34-truppen till lägret i september.

 

- Jätteroligt att Hibs och Innebandygymnasiet fortsätter visa att vi kan förädla talanger. Vi har haft minst en Hibsare på sex av sju senaste breddlägren och vi hoppas förstås att den trenden fortsätter även nu. Sedan för Erik, Edvin, Viktor och Isak så är det föstås ett kvitto på att de ligger bra till i sin utveckling och givetvis en stor morot inför den fortsätta sommarträningen, säger Johan Carlsson, sportchef i Hibs.

 

Vi skickar ett stort grattis till grabbarna och önskar lycka till framöver!

Skribent: Hans-Åke Byström

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

vf


stotta-logo-rotated

guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info