Två spelare flyttas upp till JAS/HJ17-truppen

22 JUL 2019 16:03
Ludvig Ehne och Anton Hedin tar steget upp
  • Uppdaterad: 22 JUL 2019 16:03

Vi börjar närma oss slutet på presentationen av de nya spelarna i JAS/HJ17-truppen, men än vi inte helt klara. Idag presenterar vi två spelare som har Hibs som moderklubb, nämligen Ludvig Ehne och Anton Hedin.

Ludvig Ehne. Foto: Privat

Båda killarna är födda 2002 och har tidigare spelat både back och forward. Under förra säsongen tränade båda två kontinuerligt med JAS/HJ17-truppen och spelade några matcher var i HJ17-serien. Utöver det spelade i HJ20 samt att Ludvig gjorde några matcher med Edebäcks U-lag.

Anton Hedin. Foto: Privat

Vi är mitt i sommarlovet. Vad har du gjort hittills under lovet?
Anton: - Har inte hunnit med så mycket under sommaren än, har jobbat en hel del. Men sen har jag självklart varit med kompisar.
Ludvig: - jag har jobbat några veckor, tränat och varit utomlands en vecka.

Hur skulle du beskriva dig själv som innebandyspelare för de som inte har koll?
A: - Jag skulle beskriva mig som en ganska defensiv spelare, som gillar att passa. Men kan spela på andra positioner också.
L: - Jag är en snabb och rörlig forward eller back som gillar att skjuta.

Och hur skulle du beskriva dig själv som person?
A: - Jag skulle säga att jag är väldigt lugn, snäll och social av mig.
L: - Jag tror uppfattas som en lugn kille som är lätt att komma överens med.

Vad har du för förväntningar på säsongen?
A: - Att vi åtminstone tar oss till slutspel, men sen också att vi får ihop en bra kemi i laget.
L: - Mina förväntningar på säsongen är att vi ska spela bra som lag och att nå slutspel i HJ17.

Du spelade en hel del i HJ17-laget redan under förra säsongen. Vad skiljde sig spelet åt mest tycker du där jämfört med övriga serier du spelat i?
A: - Tempot är absolut den största skillnaden men sen också inställningen.
L: - Den största skillnaden mot andra serier jag spelat i är nog att tempot är mycket högre. Motståndet spelar skickligare och man behöver ta snabbare beslut.

Beskriv varandra som personer och innebandyspelare.
A: - Ludvig är även han en väldigt snäll person som oftast är glad. Sen som innebandyspelare är han en grym målskytt som även kan ta steget hem och spela defensivt.
L: - Som person skulle jag säga att Anton är en pratglad och rolig typ. Som innebandyspelare är han en spelare som kan spela på flera positioner. Han jobbar hårt och har en bra inställning.

Ledare JAS

Rasmus Ericsson, assisterande tränare