Hoppa till sidans innehåll

Spelare lämnar Hagfors IBS

10 MAJ 2019 09:40
Fyra spelare går vidare
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2019 11:48

Precis som att spelare förlänger och ansluter från andra klubbar så innebär silly season också att spelare lämnar Hagfors IBS för att fortsätta sina karriärer på annat håll. Så är det även i år.

Marcus Nilsson, Anton Rååd, Mattias Karlsson och Daniel Persson kommer inte spela i Hagfors IBS nästa säsong. För Mattias del är det klart att han kommer spela i Skoghalls IBK till hösten, medan för de andra tre är det inte klart än hur framtiden på innebandyplan blir.

- Vi vill tacka alla fyra för deras tid och insatser i Hibs. Alla fyra är bra killar som varit bra representanter för klubbens såväl på som utanför plan. Mattias och Daniel kom till oss inför årets säsong och gjorde bra och viktiga insatser för oss under säsongen. Marcus och Anton har varit i klubben sedan barnsben och har gjort bra och viktiga insatser som ungdomsspelare, juniorer och seniorer under många år, och det gör det ju lite extra speciellt att de inte blir kvar hos oss. Vi skickar förstås ett lycka till till killarna i deras fortsatta karriärer, säger Johan Carlsson i sportgruppen.

Ledare:
Thomas Eriksson, huvudtränare
Simon Larsson, assisterande tränare
Leif Källberg, materialförvaltare
Leif Rååd, lagledare

HUVUDSPONSORER

HK_L_box_cc

unihoc 

hemgarden_logo (2)

vf


stotta-logo-rotated

guldfemman_logo_rgb_pos


Instagram

Postadress:
Hagfors IBS - Innebandy
Kansli, Storgatan 6B
68331 Hagfors

Besöksadress:
Storgatan 6B
68331 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0563540114
E-post: This is a mailto link

Se all info