Spelare lämnar Hagfors IBS

10 MAJ 2019 09:40
Fyra spelare går vidare
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2019 11:48

Precis som att spelare förlänger och ansluter från andra klubbar så innebär silly season också att spelare lämnar Hagfors IBS för att fortsätta sina karriärer på annat håll. Så är det även i år.

Marcus Nilsson, Anton Rååd, Mattias Karlsson och Daniel Persson kommer inte spela i Hagfors IBS nästa säsong. För Mattias del är det klart att han kommer spela i Skoghalls IBK till hösten, medan för de andra tre är det inte klart än hur framtiden på innebandyplan blir.

- Vi vill tacka alla fyra för deras tid och insatser i Hibs. Alla fyra är bra killar som varit bra representanter för klubbens såväl på som utanför plan. Mattias och Daniel kom till oss inför årets säsong och gjorde bra och viktiga insatser för oss under säsongen. Marcus och Anton har varit i klubben sedan barnsben och har gjort bra och viktiga insatser som ungdomsspelare, juniorer och seniorer under många år, och det gör det ju lite extra speciellt att de inte blir kvar hos oss. Vi skickar förstås ett lycka till till killarna i deras fortsatta karriärer, säger Johan Carlsson i sportgruppen.

Toni Walter, ass. tränare
Andreas Svensson, ass. tränare