Inför match 3 i kvalet mot Lockerud

29 MAR 2019 14:41
Vilket lag får möta Skoghall i omgång 2?
  • Skapad: 29 MAR 2019 14:41

Efter den dramatiska matchen i tisdags så ska första omgången av kvalet till Allsvenskan nu avgöras på lördag i match 3 i Mariestad.

Hibs vann som bekant tisdagens måstematch och såg till att matchserien gick till tre matcher. Vad gäller läget i truppen så saknas sedan tidigare Marcus Hedlund och sedan är det osäkert gällande Pontus Gustavssons medverkan imorgon, han status är dag-till-dag. Dock är Albin Rååd tillbaka i träningen och fanns med på bänken i tisdags och kommer finnas tillgänglig även imorgon. Albin har varit borta sedan början av januari med en handskada.

Hibs tightade till försvaret senast och det kommer vara viktigt att man återigen kan stänga ner Lockeruds vassa offensiv. Även om Hibs vann i tisdags så ligger experternas tips på att det seriesegrande hemmalaget ska vinna imorgon vilket förstås är naturligt med tanke på just seriesegern och utgången av de två senaste matcherna mellan lagen i Mariestad.

Men vi hoppas förstås att Hibs kan stå för en lika bra laginsats som i tisdags och skrälla på nytt.

Laget som vinner på lördag ställs mot Skoghalls IBK i omgång 2 av kvalet.

Matchen börjar kl 17:00 och kan ses via denna länk: https://www.innebandy.tv/live/15125

Toni Walter, ass. tränare
Andreas Svensson, ass. tränare